Mijn winkelwagen

0 item€ 0,00

Back to Top

GRATIS BERZOGING
Seit mehr als 49,00€ Bestellungen
72H LEVERING
in Nederland
MEER DAN 100.000 KLANTEN
tevreden heel Europa
VERWERKTE PRODUKTEN
in de EU-gecertificeerde laboratoria

Gluntia Slim Pack x3


The Power of Natural Fibers

 • Reduces the Appetite

 • Fat Burner

 • Boost Your Metabolism

 • Scientifically Tested
Gluntia SlimAvailability: Niet in voorraad

Korting: -28%
€ 90,00  € 64,99

Prijs zoals weergegeven: € 64,99

Gluntia Slim
Bookmark and Share
Gluntia Slim combines the benefits of Glucomannan, NeOpuntia® and other natural ingredients to help you lose weight effective and naturally
Bespaar meer met onze pakketten
 • Gluntia Slim Pack x2

  • Vermindert de eetlust

  • Wetenschappelijk getest

  • Met natuurlijke actieve vezel

  Niet in voorraad

  Korting: -25%
  € 60,00  € 44,99

De exclusieve formule van Gluntia Slim helpt bij het afvallen dankzij een driedubbele werking.

Glucomannaan, een derivaat van de wortel van de plant Amorphophallus konjac, een in de Japanse keuken veelgebruikte knol, kan tot 50 keer zijn gewicht in water absorberen, waardoor een gelatineuze substantie ontstaat. Eenmaal in de maag neemt glucomannaan in volume toe en neemt er ruimte in beslag. Hierdoor wordt het hongergevoel kleiner en is het gemakkelijker een dieet te volge.

Het tweede sleutelingrediënt van Gluntia Slim is NeOpuntia, een gepatenteerde vezel van de Opuntia indica, die ook wel vijgcactus wordt genoemd. De vezels van NeOpuntiia kunnen als een spons overtallige suikers en vetten absorberen, waardoor hun opname in de darmen wordt verminderd.

Het effect van deze twee vezels wordt vergroot door de aanwezigheid van bromelaïne (extract van de ananasplant), papaïne en vitamine C, die over vetverbrandende eigenschappen beschikken en de stofwisseling reguleren.

Gluntia Slim bevat nul calorieën en dankzij de aanwezige vezels heeft het ook een positieve invloed op de darmgezondheid. Hierdoor wordt constipatie verminderd en wordt de bacteriële flora gevoed.

Voordelen:

 • Vermindert de eetlust
 • Vermindert de opname van suikers en vetten
 • Verhoogt de stofwisseling van vetten

Ingrediënten:

Amorphophallus konjac, glucomannaan; NeOpuntia® - droog extract van Opuntia ficus-indica, nopal; zoetstof: sorbitol; zuurteregelaar: citroenzuur; vitamine C (L-ascorbinezuur); concentraat (Beta vulgaris, rode biet - sap); natuurlijk aroma; bromelaïne; papaïne; antiklontermiddel: siliciumdioxide; zoetstof: aspartaam, sucralose, natriumsacharine, natriumcyclamaat. Bevat zoetstoffen. Overmatig gebruik kan een laxerende werking hebben. Bevat een bron van fenylalanine.

 

Samenstelling (Dagelijkse hoeveelheid 3 Stickpack):

Amorphophallus konjac, glucomannaan, 3000 mg
NeOpuntia®- droog extract van Opuntia ficus-indica, 3000 mg
Vitamine C, 480 mg
Bromeline, 150 mg
Papaïne, 150 mgGEBRUIK:

Neem 15 minuten voor de belangrijkste maaltijden (ontbijt, lunch en diner) 1 STiCKPACK™ in. Doe het poeder in een droog glas en voeg vervolgens tot de helft (150 ml) water toe. Drink onmiddellijk op. Drink daarna nog 1-2 glazen water

 

PRESENTATIE:

3x Verpakking met 45 Stickpack

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

De Kracht van Natuurlijke Vezels

Ontdek de werking van Gluntia Slim op het lichaam!

De exclusieve formule van Gluntia Slim helpt bij het afvallen dankzij een driedubbele werking.

Gluntia Slim

 Vermindert de eetlust, neemt ruimte in de maag in beslag.

Gluntia Slim

 Vermindert de opname van suikers en vette

Gluntia Slim

 Verhoogt de vetstofwisseling

Glucomannan

Vermindert het hongergevoel, neemt ruimte in de maag in beslag..

Gluntia Slim
 • Glucomannaan, ook wel konjak genoemd, wordt in de Japanse keuken veel gebruikt.
 • Door zijn mechanische werking neemt het ruimte in de maag in beslag en vermindert het de eetlust zonder bijwerkingen.
 • Glucomannaan wordt niet door ons lichaam opgenomen, waardoor het nul calorieën bevat. Wel voedt het de bacteriële flora.

NeOpuntia®

Vermogen om overtallig vet te absorberen.

Gluntia Slim
 • NeOpuntia® is een gepatenteerd extract van de cactus Opuntia indica, ook wel vijgcactus genoemd.
 • De vezels van NeOpuntia® werken op darmniveau, waar zij overtallig vet absorberen dat met de ontlasting wordt verwijderd
 • Naast gewichtsverlies draagt de vermindering van het door het lichaam opgenomen vet bij tot een lagere cholesterol.

Natuurlijke Actieve Vezels met Wetenschappelijk Bewezen Effect.

Gluntia Slim

Glucamannaan is een van de meest bestudeerde bestanddelen voor gewichtsverlies.

Glucamannaan is een van de meest bestudeerde bestanddelen voor gewichtsverlies. Er zijn talrijke gerandomiseerde klinische testen over glucamannaan. Dit soort studies zijn de hoogste norm voor wetenschappelijke experimenten met mensen. Bij de belangrijkste studie hiervan werden 176 gezonde individuen met overgewicht willekeurig verdeeld om een supplement met glucamannaan of een placebo te nemen, terwijl ze een caloriearm dieet volgden ¹. Er werden drie verschillende soorten glucamannaan getest. Dit zijn de resultaten. Diegenen die glucamannaan namen, vertoonden inderdaad een beduidend groter gewichtsverlies. De resultaten van andere studies bevestigen dit: glucamannaan stimuleert het gewichtsverlies, wanneer het regelmatig voor een maaltijd wordt ingenomen (2, 3, 4).

Gluntia Slim
Gluntia Slim

NeoPuntia® is een gepatenteerd extract van Opuntia, een natuurlijke vezel met een synergistisch effect met glucamannaan.

De effecten van Opuntia (ook wel nopal genoemd) op gewichtsverlies zijn grondig bestudeerd (5, 6, 7). In een van de belangrijkste studies zijn de effecten van Opuntia-extracten geanalyseerd in een dubbelblinde, gerandomiseerde en placebo-gecontroleerde test bij 20 gezonde individuen. Willekeurig nam de ene helft van de groep opuntia en de andere helft een placebo. Iedereen volgde hetzelfde dieet met een vetgehalte van 35%. Bij diegenen die opuntia namen, was het vetgehalte in de ontlasting 3 maal groter dan bij de placebogroep (15,79% vs 4,56%). Dit bewijst dat opuntia vet kan absorberen en ervoor zorgt dat dit niet door het lichaam wordt opgenomen (7).

Gluntia Slim

* Voedingssupplement - waarschuwingen:

Voedingssupplementen kunnen niet gebruikt worden als vervanging van een gevarieerd eetpatroon, noch als vervanging voor een gezonde leefwijze. De effecten van supplementen kunnen van persoon tot persoon variëren en worden beïnvloed door andere factoren, zoals voeding en lichaamsbeweging. De aanbevolen dagelijkse portie niet overschrijden. Buiten het bereik van kinderen houden. Voedingssupplementen zijn geen medicijn. Niet nemen in geval van overgevoeligheid voor een van de ingrediënten. Niet gebruiken bij zwangerschap of borstvoeding. Bewaar op droge, frisse plaats uit het licht. Raadpleeg uw arts of apotheker in geval van twijfel.

 • https://d1dqonkoot5skn.cloudfront.net/media/catalog/product/cache/20/image/4ac3889a18e9c273130920b68e1c652b/g/l/gluntia-slimt-3x_2.jpg
 • https://d1dqonkoot5skn.cloudfront.net/media/catalog/product/cache/20/image/4ac3889a18e9c273130920b68e1c652b/r/o/rotulo_gluntia_it_en_de_1.jpg

Gluntia Slim Pack x3

Gluntia Slim Pack x3


 • Vermindert de eetlust

 • Wetenschappelijk getest

 • Met natuurlijke actieve vezel

Availability: Niet in voorraad

Korting: -28%
€ 90,00  € 64,99

Prijs zoals weergegeven: € 64,99