Mijn winkelwagen

0 item€ 0,00

Back to Top

GRATIS BERZOGING
Seit mehr als 49,00€ Bestellungen
72H LEVERING
in Nederland
MEER DAN 100.000 KLANTEN
tevreden heel Europa
VERWERKTE PRODUKTEN
in de EU-gecertificeerde laboratoria

 • https://d1dqonkoot5skn.cloudfront.net/media/catalog/product/cache/20/image/4ac3889a18e9c273130920b68e1c652b/g/r/green-coffee-ultra_-_caf_-verde_-800mg_rotulo_it_en_de_3.jpg
 • https://d1dqonkoot5skn.cloudfront.net/media/catalog/product/cache/20/image/4ac3889a18e9c273130920b68e1c652b/g/r/green-coffee-ultra_-_caf_-verde_-800mg.jpg

Green Coffee Ultra+

Green Coffee Ultra+ 800mg

Green Coffee Ultra+ bevat 800mg groene koffie-extracten met minimaal 45% chlorogeenzuur.  Green Coffee Ultra+ is cafeïnevrij, om slaapproblemen te vermijden. 

Door het hoge percentage chlorogeenzuur, heeft groene koffie de aandacht getrokken van voedingsdeskundigen, vooral na het live experiment tijdens de televisieshow van Dr. OZ.

Korting: -32%
€ 21,99  € 14,99

Bookmark and Share
Bespaar meer met onze pakketten
 • Green Coffee Ultra+ 800 mg x2

  Green Coffee Ultra+ bevat 800 mg groene koffie-extracten met minimaal 45% chlorogeenzuur.  Green Coffee Ultra+ is cafeïnevrij, om slaapproblemen te vermijden. 


  Door het hoge percentage chlorogeenzuur, heeft groene koffie de aandacht getrokken van voedingsdeskundigen, vooral na het live experiment tijdens de televisieshow van Dr. OZ.

  In voorraad

  Korting: -43%
  € 43,98  € 24,99

 • Green Coffee Ultra+ 800 mg x3

  Green Coffee Ultra+ bevat 800 mg groene koffie-extracten met minimaal 45% chlorogeenzuur.  Green Coffee Ultra+ is cafeïnevrij, om slaapproblemen te vermijden. 


  Door het hoge percentage chlorogeenzuur, heeft groene koffie de aandacht getrokken van voedingsdeskundigen, vooral na het live experiment tijdens de televisieshow van Dr. OZ.

  In voorraad

  Korting: -48%
  € 65,97  € 33,99

Green Coffee Extract Ultra + bevat groene koffie van de beste kwaliteit (Coffea Arabica) in een zuivere vorm, zonder chemische producten of vulstoffen.


Green Coffee is één van de meest succesvolle natuurlijke afslanksupplementen ter wereld. Door het hoge percentage chlorogeenzuur, heeft groene koffie de aandacht getrokken van voedingsdeskundigen, vooral na het live experiment tijdens de show van Dr. OZ. 

De eigenschappen van groene koffie houden verband met het hoge percentage chlorogeenzuur in ongeroosterde (groene) koffiebonen. Deze stof gaat verloren tijdens het roosteren van de bonen, zodat het niet meer aanwezig is in gewone koffie.

Recente studies hebben aangetoond dat er een omgekeerd verband bestaat tussen het gebruik van groene koffie en de bloedsuikerspiegel. Chlorogeenzuur kan inderdaad de omzetting van glycogeen in glucose afremmen en de glucoseopname in de darmen verminderen. Zo worden pieken in de bloedsuikerspiegel, die gewoonlijk optreden na de maaltijd, vermeden, wordt er minder buikvet opgestapeld en de eetlust afgeremd.

Naast de gunstige invloed op gewichtscontrole, wordt chlorogeenzuur ook beschouwd als een krachtig antioxidant met een beschermende werking tegen vrije radicalen.

Green Coffee Ultra+ 800mg is een zuiver extract van groene koffiebonen met meer dan 45% chlorogeenzuur. 

VOORDELEN:

 • Antioxidant
 • Energie
 • Thermogeen
 • Vermindering van buikvet
 • Controle van bloedsuikerspiegel

SAMENSTELLING (DAGELIJKSE HOEVEELHEID):

 • Coffea arabica, cafeïnevrije groene koffie (droog extract) 800mg
 • (Chlorogeenzuur) 360mg 


Ingrediënten:

Droog Coffea Arabica-extract, cafeïnevrije groene koffie (minimaal 45% cholorogeenzuur) 57.14%; gelatine; Geleermiddel: microkristallijne cellulose, Antiklontermiddel: maltodextrine uit maïszetmeel, magnesiumstearaat, magnesiumsilicaat, siliciumdioxide.

VERPAKKING:

Pot met 60 capsules.

GEBRUIK:

2 capsules per dag: één bij het ontbijt en één bij het middagmaal.

Disclaimer: Voedingssupplement. Voedingssupplementen mogen niet als vervanging van een gevarieerde voeding worden gebruikt. De aanbevolen dagelijkse portie niet overschrijden. Buiten het bereik van kinderen houden. Dit voedingssupplement is geen medicijn. Niet nemen in geval van overgevoeligheid voor een van de ingrediënten. We raden u aan om minstens 2 liter water per dag te drinken. Gebruik het product niet als u zwanger bent of borstvoeding geeft. Personen met hartaandoeningen of diabetes type II mogen het product niet gedurende meer dan drie maanden achtereen gebruiken. Het gebruik van groene koffie is afgeraden voor personen die lijden aan angst en nervositeit, hyperthyroïdie, chronische gastritis en darmzweren en voor kinderen, vooral in geval van hyperactiviteit. Uit een studie is gebleken dat het bijdraagt tot een gewichtsverlies van circa 10% bij personen met overgewicht, waarbij het product gedurende zes maanden in verschillende doseringen wordt ingenomen.

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

* Voedingssupplement - waarschuwingen:

Voedingssupplementen kunnen niet gebruikt worden als vervanging van een gevarieerd eetpatroon, noch als vervanging voor een gezonde leefwijze. De effecten van supplementen kunnen van persoon tot persoon variëren en worden beïnvloed door andere factoren, zoals voeding en lichaamsbeweging. De aanbevolen dagelijkse portie niet overschrijden. Buiten het bereik van kinderen houden. Voedingssupplementen zijn geen medicijn. Niet nemen in geval van overgevoeligheid voor een van de ingrediënten. Niet gebruiken bij zwangerschap of borstvoeding. Bewaar op droge, frisse plaats uit het licht. Raadpleeg uw arts of apotheker in geval van twijfel.