Mijn winkelwagen

0 item€ 0,00

Back to Top

GRATIS BERZOGING
Seit mehr als 49,00€ Bestellungen
72H LEVERING
in Nederland
MEER DAN 100.000 KLANTEN
tevreden heel Europa
VERWERKTE PRODUKTEN
in de EU-gecertificeerde laboratoria

 • https://d1dqonkoot5skn.cloudfront.net/media/catalog/product/cache/20/image/4ac3889a18e9c273130920b68e1c652b/p/i/piperina-ultra-2x.jpg

Piperin Ultra+ Pack 2x

Piperin Ultra+ Pack 2x

De formule van Piperina Ultra+ combineert de gunstige effecten van piperine, choline-vitamin, cayennepeper en guarana in een “vetverbrandende” formule die de stofwisseling stimuleert en de vorming van nieuwe vetcellen vermindert.

 • Pure piperine gestandardiseerd op 95%
 • Met piripiri en guarana
 • 100% natuurlijk
 • Thermogene formule

Korting: -43%
€ 43,98  € 24,99

Bookmark and Share
Bespaar meer met onze pakketten
 • Piperin Ultra+

  De formule van Piperina Ultra+ combineert de gunstige effecten van piperine, choline-vitamin, cayennepeper en guarana in een “vetverbrandende” formule die de stofwisseling stimuleert en de vorming van nieuwe vetcellen vermindert.  • Pure piperine gestandardiseerd op 95%

  • Met piripiri en guarana

  • 100% natuurlijk

  • Thermogene formule

  In voorraad

  Korting: -32%
  € 21,99  € 14,99

 • Piperin Ultra+ Pack 3x

  De formule van Piperina Ultra+ combineert de gunstige effecten van piperine, choline-vitamin, cayennepeper en guarana in een “vetverbrandende” formule die de stofwisseling stimuleert en de vorming van nieuwe vetcellen vermindert.  • Pure piperine gestandardiseerd op 95%

  • Met piripiri en guarana

  • 100% natuurlijk

  • Thermogene formule

  In voorraad

  Korting: -48%
  € 65,97  € 33,99

Een van de recentste innovaties om overgewicht te bestrijden.

Piperine, een in peperkorrels aanwezige alkaloïde, heeft veel eigenschappen die gunstig zijn voor de gezondheid, met name het bevorderen van de productie van maagsap en de absorptie van voedingsstoffen.

De afgelopen jaren hebben sommige onderzoeken¹ ² de gunstige effecten van piperine op het verminderen van het lichaamsgewicht aangetoond.

Op basis van deze onderzoeken lijkt piperine de vorming van nieuw vetcellen te kunnen blokkeren en het vetgehalte in het bloed te kunnen verminderen ².

In de formule van Piperina Ultra+ worden de effecten van piperine versterkt door twee extracten die de stofwisseling verbeteren:cayennepeper en guarana.

Cayennepeper bevat grote hoeveelheden capsaïcine, een actief bestanddeel met veel gunstige eigenschappen, zoals het vermogen de stofwisseling te stimuleren.

Guarana, een spontane vrucht van het Amazoneregenwoud, staat bekend om zijn energetische en stimulerende eigenschappen, die het thermogene effect van piperine en piripiri verhogen.

Voordelen:

Choline vitamine, ook bekend als vitamine H of B7 bekende bevordert een betere vetstofwisseling op celniveau.

 • Stimuleert de stofwisseling
 • Vermindert de vorming van vetcellen

AANVULLENDE INFORMATIE (Dagelijkse dosis - 2 capsules):

 • Piper nigrum, fructus, droog extract (95% piperine) 520 mg*
 • Capsicum annuum, fructus, droog extract 160 mg*
 • Paullinia cupana, zaad, droog extract 120 mg*

* Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet vastgesteld.

INGREDIËNTEN:

Zwarte peper, fruit droge extract (95% piperine); Cayenne, droog extract; Guarana zaden, droge stof; Choline vitamine; Capsule: gelatine; geleermiddel; Klontermiddel: magnesiumstearaat, silica.

PRESENTATIE:

3x Verpakking met 60 capsules.

GEBRUIK:

Neem 30 minuten voor de belangrijkste maaltijden, tweemaal daags, 1 capsule in.

 


 

Opgelet:

De aanbevolen dosis niet overschrijden.
Voedingssupplementen mogen niet gebruikt worden ter vervanging van een gevarieerde voeding.
Niet gebruiken in geval van zwangerschap of borstvoeding. Niet gebruiken in geval van overgevoeligheid of allergie voor een van de bestanddelen.
Buiten bereik en uit het oog van kinderen houden. Op een droge, koele plek en uit het zonlicht bewaren.
Vermijd het nemen van piperine als u lijdt aan maagontsteking, gastro-oesofageale reflux (brandend maagzuur), maagzweren, aambeien en een hoge bloeddruk.

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Piperine en overgewicht, de belangrijkste studies

De belangrijkste studies over piperine en overgewicht hebben het effect van piperine op de stofwisseling en de ophoping van lichaamsvet en visceraal vet geanalyseerd.

Volgens deze studies vertoont piperine een effect op de vermindering van de ophoping van lichaamsvet¹ en visceraal vet³.

Het geïdentificeerde werkingsmechanisme houdt verband met het vermogen om de "adipogenese" te verminderen, oftewel het vermogen om nieuwe vetcellen te vormen².

Hierdoor vormt het lichaam geen nieuwe vetcellen meer, waardoor de bestaande vetreserves worden aangesproken.

* Voedingssupplement - waarschuwingen:

Voedingssupplementen kunnen niet gebruikt worden als vervanging van een gevarieerd eetpatroon, noch als vervanging voor een gezonde leefwijze. De effecten van supplementen kunnen van persoon tot persoon variëren en worden beïnvloed door andere factoren, zoals voeding en lichaamsbeweging. De aanbevolen dagelijkse portie niet overschrijden. Buiten het bereik van kinderen houden. Voedingssupplementen zijn geen medicijn. Niet nemen in geval van overgevoeligheid voor een van de ingrediënten. Niet gebruiken bij zwangerschap of borstvoeding. Bewaar op droge, frisse plaats uit het licht. Raadpleeg uw arts of apotheker in geval van twijfel.

Verwante producten